LOVI Pride & Joy 3-6m биберон Boy 2 бр.

Виж цената


LOVI Pride & Joy 3-6m биберон Boy 2 бр., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Matka a dítě > Dětský spánek > Dudlíky a šidítka в GeGa.bg. LOVI Pride & Joy 3-6m биберон Boy 2 бр. е произведен от LOVI и се предлага от NOTINO.bg

LOVI Pride & Joy 3-6m, 2 бр. , Биберони и залъгалки за деца, Заложете на изпитан с годините начин за успокояване на бебето. Биберонът LOVI Pride & Joy 3-6m дава на детето ви усещане за безопасност само за миг. Затова бързо ще се превърне във важна и полезна част от ежедневието ви с бебето. Характеристики: симетрична форма фин биберон разработен в сътрудничество с педиатри и зъболекари допринася за правилното развитие на венците и зъбите нагажда се към формата на небцето на детето изключително добре се обезвъздушава пръстенът на биберона свети на тъмно предотвратява появата на рефлекс за хапане на биберона позволява свободно дишане през носа и преглъщане на слюнката практична опаковка Състав: силикон Начин на употреба: Винаги използвайте биберон, чийто размер отговаря на актуалната възраст на детето.

Възраст: 0–⁠6 месеца, Материал: силикон, Цвят: бял, лилав, син

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: LOVI
Виж цената

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK