LOVI Wild Soul 360 чаша Girl 9m+ 250 мл.

Виж цената


LOVI Wild Soul 360 чаша Girl 9m+ 250 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Matka a dítě > Dětské lahve a nádobí > Dětské lahve a hrnky в GeGa.bg. LOVI Wild Soul 360 чаша Girl 9m+ 250 мл. е произведен от LOVI и се предлага от NOTINO.bg

LOVI Wild Soul 360, 250 мл. , Детски шишета и купички за деца, Искате детето ви да си създаде правилни навици за спазване на режима на пиене? Задачата е по-лесна с детската чаша LOVI Wild Soul 360, чийто размер е идеален за детската ръчичка. Освен това закачливият дизайн се харесва на децата. Характеристики: позволява лесен и бърз преход от пиене от шише към пиене от чаша практична и лека не се разлива дръжките идеално пасват в малките детски ръчички Начин на употреба: Чашата със система 360° не е проектирана така, че да не капе – ако мембраната е прекалено тясна, детето няма да може да пие удобно. Следователно капенето при накланяне на чашата е стандартно явление.

Цвят: безцветен, розов

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: LOVI
Виж цената

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK