Loving Tan Deluxe Gradual Tan подхранващ лосион за тяло за подчертаване на тена цвят Medium 150 мл.

Купи сега62.00 лв.


Loving Tan Deluxe Gradual Tan подхранващ лосион за тяло за подчертаване на тена цвят Medium 150 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Tělo > Slunce > Přípravky po opalování в GeGa.bg. Loving Tan Deluxe Gradual Tan подхранващ лосион за тяло за подчертаване на тена цвят Medium 150 мл. е произведен от Loving Tan и се предлага от NOTINO.bg на цена 62.00 лв.

Loving Tan Deluxe Gradual Tan, 150 мл. , Автобронзиращи продукти за жени, Искате да очаровате с кожа с прелестен загар? Но в същото време не ви се ще да чакате слънчевите лъчи да станат по-силни или да се налага да ходите на почивка в топли страни? Автобронзиращият продукт Loving Tan Deluxe Gradual Tan придава на лицето и тялото ви перфектен, равномерен и естествено изглеждащ загар навсякъде и по всяко време на годината. Помага ви бързо и лесно да постигнете чудесен оттенък, сякаш се връщате от морето, без да се налага да излагате лицето и тялото си на слънце. Характеристики: интензивно хидратира лесно се втрива и бързо попива повишава интензивността и удължава трайността на тена не оставя петна Начин на употреба: Нанесете достатъчно количество от продукта върху кожата на цялото тяло. Старателно и равномерно разтрийте. За най-добър резултат ползвайте ръкавицата за нанасяне.

Ефект: подхранване, Хидратация, Консистенция: тоалетно мляко, Тип кожа: за всички типове кожа

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Loving Tan
Купи сега62.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK