LUMEN Vivalu Lavender & Myrrh свещ за масаж 100 мл.

Купи сега32.55 лв.38.30 лв.


LUMEN Vivalu Lavender & Myrrh свещ за масаж 100 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Tělo > Péče o tělo > Masážní oleje в GeGa.bg. LUMEN Vivalu Lavender & Myrrh свещ за масаж 100 мл. е произведен от LUMEN и се предлага от NOTINO.bg на цена 32.55 лв.

Промоционална цена на LUMEN Vivalu Lavender & Myrrh свещ за масаж 100 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 5.75 лв., намален от 38.30 лв. на 32.55 лв.

LUMEN Vivalu Lavender & Myrrh, 100 мл. , Масажни свещи за жени, Поглезете сетивата, погалете тялото и се отпуснете. Масажното масло LUMEN Vivalu Lavender & Myrrh ви помага да се насладите на качествен масаж в удобството на дома си. Помага за масажиране на схванатите или уморени мускули, освен това подобрява кръвообращението, подхранва и успокоява кожата, като я оставя прелестно омекотена и мека на допир. Чудесният аромат глези серивата ви и превръща грижата за тялото в приятен ритуал, който очаквате с нетърпение. Характеристики: ухае приятно предпазва кожата от изсушаване Състав: дерматологично тествано

Вид восък: зеленчук, Вид на фитила: памук, Видове аромати за дома: билков, Тип кожа: за всички типове кожа

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: LUMEN
Купи сега32.55 лв.38.30 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK