Luvia Cosmetics Prime Vegan Memories комплкет четки с калъф

Купи сега68.00 лв.


Luvia Cosmetics Prime Vegan Memories комплкет четки с калъф, се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Líčení > Kosmetické sady > Kosmetické sady в GeGa.bg. Luvia Cosmetics Prime Vegan Memories комплкет четки с калъф е произведен от Luvia Cosmetics и се предлага от NOTINO.bg на цена 68.00 лв.

Luvia Cosmetics Prime Vegan Memories, Комплекти четки за грим за жени, Комплекта четки за грим Luvia Cosmetics Prime Vegan Memories ви позволява да създадете всякакъв дневен и вечерен грим като професионалист. Комплектът съдържа: двустранна четка за вежди 1 бр. четка за сенки за очи 3 бр. четка за руж и бронзант 1 бр. четка за пудра 1 бр. Четка за фон дьо тен и коректор 1 бр. гъба за фон дьо тен 1 бр. калъф за четка за грим калъф за пътуване Характеристики: четки за перфектен грим има фина четина чудесно приляга в ръката ще зарадва всяка жена красива опаковка Състав: вегански продукт

Вид продукт: Комплекти, Тип комплекти: подаръчен комплект

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Luvia Cosmetics
Купи сега68.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK