Luvia Cosmetics Travel Set Espresso комплект четки пътническа

Купи сега23.10 лв.33.00 лв.


Luvia Cosmetics Travel Set Espresso комплект четки пътническа, се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Líčení > Kosmetické sady > Kosmetické sady в GeGa.bg. Luvia Cosmetics Travel Set Espresso комплект четки пътническа е произведен от Luvia Cosmetics и се предлага от NOTINO.bg на цена 23.10 лв.

Промоционална цена на Luvia Cosmetics Travel Set Espresso комплект четки пътническа Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 9.90 лв., намален от 33.00 лв. на 23.10 лв.

Luvia Cosmetics Travel Set Espresso, Комплекти четки за грим за жени, Комплекта четки за грим Luvia Cosmetics Travel Set Espresso ви позволява да създадете всякакъв дневен и вечерен грим като професионалист. Комплектът съдържа: четка за сенки за очи четка за сенки и преходи между нюансите четка за пудра четки за устен контур четка за очна линия калъф за четка за грим Характеристики: четки за перфектен грим идеален за пътуване за прецизно нанасяне на грима Състав: вегански продукт

Тип комплекти: малка опаковка

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Luvia Cosmetics
Купи сега23.10 лв.33.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK