MAC Cosmetics Eye Kohl кремообразен молив за очи цвят Costa Riche 1.45 гр.

Купи сега45.05 лв.53.00 лв.


MAC Cosmetics Eye Kohl кремообразен молив за очи цвят Costa Riche 1.45 гр., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Líčení > Oči > Tužky na oči в GeGa.bg. MAC Cosmetics Eye Kohl кремообразен молив за очи цвят Costa Riche 1.45 гр. е произведен от MAC Cosmetics и се предлага от NOTINO.bg на цена 45.05 лв.

Промоционална цена на MAC Cosmetics Eye Kohl кремообразен молив за очи цвят Costa Riche 1.45 гр. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 7.95 лв., намален от 53.00 лв. на 45.05 лв.

MAC Cosmetics Eye Kohl, 1, 45 гр. , Моливи и очни линии за жени, Искате ли да подчертаете околоочния си контур и така да привлечете вниманието към очите си? Продуктът MAC Cosmetics Eye Kohl ще ви помогне за това. Придава на погледа ви интензивност и драматичност, като подчертава и нанесения в последствие грим. Текстурата му, която се нанася лесно, ви позволява с едно движение на създадете прецизна линия с изразителен и наситен цвят, която рамкира перфектно очите ви и приковава вниманието върху тях. Без значение за къде се приготвяте, с него лесно и бързо ще постигнете перфектния грим със сериозна издържливост. Характеристики: създава широка и тясна линия сит и интензивен цвят Начин на употреба: Очертайте с фино издърпване линия на клепача. Оставете да изсъхне.

Цвят: кафяв

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: MAC Cosmetics
Купи сега45.05 лв.53.00 лв.



Може да харесате още:

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK