MAC Cosmetics Studio Radiance Serum-Powered Concealer озаряващ коректор цвят NC42 11 мл.

Купи сега43.86 лв.51.60 лв.


MAC Cosmetics Studio Radiance Serum-Powered Concealer озаряващ коректор цвят NC42 11 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Health & Beauty > Personal Care > Cosmetics > Makeup > Face Makeup > Face Primer в GeGa.bg. MAC Cosmetics Studio Radiance Serum-Powered Concealer озаряващ коректор цвят NC42 11 мл. е произведен от MAC Cosmetics и се предлага от NOTINO.bg на цена 43.86 лв.

Промоционална цена на MAC Cosmetics Studio Radiance Serum-Powered Concealer озаряващ коректор цвят NC42 11 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 7.74 лв., намален от 51.60 лв. на 43.86 лв.

MAC Cosmetics Studio Radiance Serum-Powered Concealer, 11 мл. , Коректори за жени, Искате гримът ви или негримираното ви лице да бъдат безупречни и красиви? Каквото и да искате да скриете по лицето си, коректорът MAC Cosmetics Studio Radiance Serum-Powered Concealer ще ви помогне да го направите. Силно пигментираната формула се справя с кръговете под очите, пъпките, пигментните петна и различните зачервявания, но също и с луничките, ако искате да ги замаскирате. Накратко, помага ви да прикриете всички несъвършенства по кожата толкова перфектно, че само вие ще знаете за тях. Доверете се на коректор, който придава на лицето ви безупречен, цветово изравнен вид. Характеристики: редуцира несъвършенствата на кожата дълготраен ефект има лека текстура, която не очертава бръчките уеднаквява тона на кожата на лицето предпазва от изсушаване на кожата озарява кожата чрез напластяване може да се увеличи интензивността на грима перфектно се слива с кожата Начин на употреба: Нанесете с пръст или с практичния апликатор върху различните недостатъци на своята кожа. Втрийте равномерно и старателно.

Ефект: дълготраен, коригиращ, озаряващ, хидратираща, Според покривността: Лека, Средна

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: MAC Cosmetics
Купи сега43.86 лв.51.60 лв.



Може да харесате още:

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK