Magnum Professional Quality уред за премахване на черни точки 080 11 см

Купи сега9.60 лв.


Magnum Professional Quality уред за премахване на черни точки 080 11 см, се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Pleť > Doplňky > Doplňky в GeGa.bg. Magnum Professional Quality уред за премахване на черни точки 080 11 см е произведен от MAGNUM и се предлага от NOTINO.bg на цена 9.60 лв.

Magnum Professional Quality, 11 см, Аксесоари за жени, Грижа за кожата, това не са само кремове, серуми, тоник, гел или пилинг. Различните типове специални козметични аксесоари могат допълнително да подобрят обичайната ви рутина. Продуктът Magnum Professional Quality допълва страхотно онези, които вече използвате в рутината си, като се грижи кожата на лицето ви да бъде още по-красива. Характеристики: хигиеничен начин за премахване на черните точки за пътуване и в чантата Начин на употреба: Преди употребата на уреда подгответе кожата чрез омекотяване с топла вода, парна баня или топла влажна кърпа. Приложете козметичния уред на проблематичното място на кожата и леко натиснете. Преди всяка употреба дезинфекцирайте уреда.

Ефект: против черни точки

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: MAGNUM
Купи сега9.60 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK