Make Me BIO Bloomi Power Of Marula антиоксидантен серум за успокояване на кожата 15 мл.

Купи сега13.09 лв.15.40 лв.


Make Me BIO Bloomi Power Of Marula антиоксидантен серум за успокояване на кожата 15 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Pleť > Péče o pleť > Pleťová séra в GeGa.bg. Make Me BIO Bloomi Power Of Marula антиоксидантен серум за успокояване на кожата 15 мл. е произведен от Make Me BIO и се предлага от NOTINO.bg на цена 13.09 лв.

Промоционална цена на Make Me BIO Bloomi Power Of Marula антиоксидантен серум за успокояване на кожата 15 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 2.31 лв., намален от 15.40 лв. на 13.09 лв.

Make Me BIO Bloomi Power Of Marula, 15 мл. , Серуми за лице за жени, Серумът за лице Make Me BIO Bloomi е препарат с високо съдържание на активни вещества. Благодарение на това той предоставя на вашата кожа най-луксозна грижа. Характеристики: възстановява свежестта и младежката красота на кожата възстановява еластичността на кожата укрепва контурите на лицето омекотява не оставя усещане за мазнота има успокояващ ефект в стъклена опаковка Състав: вегански продукт Начин на употреба: С достатъчно количество от серума леко потупвайте с върховете на пръстите върху чистата кожа. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето. Продължете със своята любима дневна/нощна грижа.

Активни вещества: антиоксиданти, витамин E, Ефект: подсилване, подхранване, успокояване, Кога да се нанася: дневен и нощен, Тип кожа на лицето : за всеки тип кожа

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Make Me BIO
Купи сега13.09 лв.15.40 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK