Makeup Revolution Beauty Tanning Deluxe Mousse автобронзираща пяна за бърз тен цвят Dark 200 мл.

Виж цената


Makeup Revolution Beauty Tanning Deluxe Mousse автобронзираща пяна за бърз тен цвят Dark 200 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Health & Beauty в GeGa.bg. Makeup Revolution Beauty Tanning Deluxe Mousse автобронзираща пяна за бърз тен цвят Dark 200 мл. е произведен от Makeup Revolution и се предлага от NOTINO.bg

Makeup Revolution Beauty Tanning Deluxe Mousse, 200 мл. , Тоалетни млека за тяло за жени, Искате да очаровате с красиво лице със загар, но в същото време не ви се ще да чакате слънчевите лъчи да станат по силни или да се налага да ходите на почивка в топли страни? Автобронзиращият продукт Makeup Revolution Beauty Tanning Deluxe Mousse придава на лицето ви перфектен, равномерен и естествено изглеждащ загар навсякъде и по всяко време на годината. Помага ви бързо и лесно да постигнете чудесен оттенък, сякаш се връщате от морето, без да се налага да се излагате на слънце. Характеристики: придава на кожата шоколадов оттенък и загорял външен вид лесно се разтрива и отлично попива хидратира и подсилва Състав: вегански продукт Начин на употреба: Постъпвайте според приложената инструкция. За най-добър резултат ползвайте ръкавицата за нанасяне. Нанасяйте само върху чиста, суха и депилирана кожа.

Активни вещества: алое вера, хиалуронова киселина, Консистенция: пяна, Тип кожа: за всички типове кожа

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Makeup Revolution
Виж цената

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK