Makeup Revolution Crystal Aura Forever Flawless палитра сенки за очи цвят Aventurine 19,8 гр.

Купи сега18.87 лв.22.20 лв.


Makeup Revolution Crystal Aura Forever Flawless палитра сенки за очи цвят Aventurine 19,8 гр., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Líčení > Oči > Oční stíny в GeGa.bg. Makeup Revolution Crystal Aura Forever Flawless палитра сенки за очи цвят Aventurine 19,8 гр. е произведен от Makeup Revolution и се предлага от NOTINO.bg на цена 18.87 лв.

Промоционална цена на Makeup Revolution Crystal Aura Forever Flawless палитра сенки за очи цвят Aventurine 19,8 гр. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 3.33 лв., намален от 22.20 лв. на 18.87 лв.

Makeup Revolution Crystal Aura Forever Flawless, 19, 8 гр. , Палитри за жени, Искате ли да направите погледа си по-изразителен, да дооформите очите и да подчертаете предимствата им? Палитрата с грим за очите Makeup Revolution Crystal Aura Forever Flawless ви предоставя възможности за създаването на най-невероятните варианти на очния грим. Съдържа не един, а няколко броя пресовани сенки за очи, които взаимно се допълват идеално и следователно могат да се комбинират за създаването на различни типове грим – от деликатен дневен до изразителен вечерен. Текстурата на всички сенки гарантира равномерно цветно покритие, като ще ви бъде лесно не само да ги нанасяте, но и да ги втривате до преливане, без остри преходи между тях. Характеристики: притежава много интензивна пигментация лесно допълване на нюанса бляскав и матов ефект лесно се разнася Състав: цветови пигменти – създават дълготраен наситен цвят на сенките вегански продукт Начин на употреба: Нанесете сенките на клепачите на очите с четка, пенен апликатор или възглавничките на пръстите.

Ефект: матов, перлен, с блестящи частици, Цвят: безцветен, жълт, зелен, златен, кафяв, син

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Makeup Revolution
Купи сега18.87 лв.22.20 лв.



Може да харесате още:

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK