Makeup Revolution Gym защитен балсам за устни за спортисти цвят Pink Tint 5,5 гр.

Виж цената


Makeup Revolution Gym защитен балсам за устни за спортисти цвят Pink Tint 5,5 гр., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Health & Beauty > Personal Care > Cosmetics > Skin Care > Lip Balms & Treatments в GeGa.bg. Makeup Revolution Gym защитен балсам за устни за спортисти цвят Pink Tint 5,5 гр. е произведен от Makeup Revolution и се предлага от NOTINO.bg

Makeup Revolution Gym, 5, 5 гр. , балсами за устни за жени, Балсамът за устни Makeup Revolution Gym е незаменим помощник в грижата за чувствителната кожа на устните през всички сезони на годината. Характеристики: хидратира в дълбочина и интензивно подхранва осигурява защита на устните от външните влияния предоставя на сухите устни моментално облекчение прави устните еластични и кадифено фини Състав: вегански продукт Начин на употреба: Нанесете върху устните когато и да било през деня, според нуждите.

Активни вещества: витамин E, Ефект: подхранване, предпазва от външните влияния, Хидратация, Слънцезащита: без SPF

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Makeup Revolution
Виж цената

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK