Makeup Revolution Mood Switch Aura тониращ балсам за устни цвят Halo Clear 2.5 мл.

Купи сега10.89 лв.12.10 лв.


Makeup Revolution Mood Switch Aura тониращ балсам за устни цвят Halo Clear 2.5 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Líčení > Rty > Balzámy na rty в GeGa.bg. Makeup Revolution Mood Switch Aura тониращ балсам за устни цвят Halo Clear 2.5 мл. е произведен от Makeup Revolution и се предлага от NOTINO.bg на цена 10.89 лв.

Промоционална цена на Makeup Revolution Mood Switch Aura тониращ балсам за устни цвят Halo Clear 2.5 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 1.21 лв., намален от 12.10 лв. на 10.89 лв.

Makeup Revolution Mood Switch Aura, 2, 5 мл. , балсами за устни за жени, Деликатната кожа на устните ежедневно е изложена на различни натоварвания – от честия контакт с храна до неблагоприятни метеорологични условия. Ето защо заслужава специална грижа. Тониращият балсам за устни Makeup Revolution Mood Switch Aura обаче полага не само ежедневната грижа, подходяща за чувствителната кожа на устните ви, но и ги тонира леко. Подчертава устните и естествената им красота с цветен оттенък и атрактивен блестящ завършек. Едновременно с това им осигурява всичко, от което имат нужда, за да останат хидратирани, меки и защитени от изсушаване и напукване. Характеристики: придава на устните и около тях необходимата хидратация и подхранване прави устните еластични и кадифено фини придава ефект на по-пълни устни Състав: вегански продукт Начин на употреба: Нанесете малко количество върху чистите устни и около тях и оставете да абсорбира.

Ефект: бляскав, Слънцезащита: без SPF, Цвят: розов

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Makeup Revolution
Купи сега10.89 лв.12.10 лв.



Може да харесате още:

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK