Makeup Revolution Reloaded палитра от сенки за очи цвят Red Alert 15x1,1 гр.

Купи сега9.81 лв.10.90 лв.


Makeup Revolution Reloaded палитра от сенки за очи цвят Red Alert 15x1,1 гр., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Líčení > Oči > Oční stíny в GeGa.bg. Makeup Revolution Reloaded палитра от сенки за очи цвят Red Alert 15x1,1 гр. е произведен от Makeup Revolution и се предлага от NOTINO.bg на цена 9.81 лв.

Промоционална цена на Makeup Revolution Reloaded палитра от сенки за очи цвят Red Alert 15x1,1 гр. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 1.09 лв., намален от 10.90 лв. на 9.81 лв.

Makeup Revolution Reloaded, 15x1, 1 гр. , Палитри за жени, Палитрата за грим за очи Makeup Revolution Reloaded ви предоставя възможности за създаване на най-невероятните варианти на очния грим. Характеристики: притежава много интензивна пигментация лесно допълване на нюанса за дневен и вечерен грим бляскав и матов ефект Начин на употреба: Нанесете сенките на клепачите на очите с четка, пенен апликатор или възглавничките на пръстите.

Ефект: матов, метален, перлен, с блестящи частици, Цвят: безцветен, бял, винен, кафяв, лилав, розов

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Makeup Revolution
Купи сега9.81 лв.10.90 лв.



Може да харесате още:

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK