Mama Mio Tummy Rub Oil масажно масло за бременни жени за профилактика на стрии 120 мл.

Виж цената


Mama Mio Tummy Rub Oil масажно масло за бременни жени за профилактика на стрии 120 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Tělo > Péče o tělo > Tělové oleje в GeGa.bg. Mama Mio Tummy Rub Oil масажно масло за бременни жени за профилактика на стрии 120 мл. е произведен от Mama Mio и се предлага от NOTINO.bg

Mama Mio Tummy Rub Oil, 120 мл. , Грижа за тялото по време на бременността и след ра за жени, Изпъването на кожата по време на бременност е нормално, но с подходяща грижа можете да значително да помогнете на кожата си и да допринесете за регенерацията ѝ. Включете в редовната си рутинна грижа продукта Mama Mio Tummy Rub Oil и след раждането няма да ви притесняват стрии. Характеристики: подхранва и се грижи за кожата действа превантивно срещу възникване на стрии прави кожата гъвкава и омекотена Състав: вегански продукт Начин на употреба: Ползвайте сутрин и/или вечер след вана или душ.

Вид масло: cмес масла, Консистенция: олио, Тип кожа: за всички типове кожа

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Mama Mio
Виж цената

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK