Mane 'N Tail Detangler Extreme спрей без отмиване за по-лесно разресване на косата 100 мл.

Купи сега20.90 лв.


Mane 'N Tail Detangler Extreme спрей без отмиване за по-лесно разресване на косата 100 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Vlasy > Bezoplachová péče > Spreje na vlasy в GeGa.bg. Mane 'N Tail Detangler Extreme спрей без отмиване за по-лесно разресване на косата 100 мл. е произведен от Mane 'N Tail и се предлага от NOTINO.bg на цена 20.90 лв.

Mane 'N Tail Detangler Extreme, 100 мл. , Продукти за разресване на косата за жени, След измиване с шампоан косата има тенденцията да се заплита и замотава. Ако не осигурите необходимата грижа, разресването може да се окаже изключително трудна задача, съпровождана от неприятно скубане. Продуктът за разресване на косата Mane 'N Tail Detangler Extreme ще се превърне във ваш незаменим помощник в битката със заплитането. Не само значително улеснява разресването на косата, но осигурява необходимата грижа и я омекотява така, че постоянно да изглежда красива и здрава. Характеристики: улеснява разресването на косата и окончателното оформяне подхранва и регенерира косъма осигурява на косата необходимата хидратация осигурява на косата ослепителен блясък Начин на употреба: Нанесете върху току-що измита, влажна или суха коса. Срешете.

Активни вещества: биотин, Ефект: Блясък и мекота, За лесно разресване, Хидратация, Тип коса: всички видове коса, Тип на скалпа: всички видове скалп

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Mane 'N Tail
Купи сега20.90 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK