Martinelia Shimmer Wings Nail Polish Set комплект лак за нокти за деца 5x5 мл.

Купи сега11.40 лв.


Martinelia Shimmer Wings Nail Polish Set комплект лак за нокти за деца 5x5 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Líčení > Nehty > Laky na nehty в GeGa.bg. Martinelia Shimmer Wings Nail Polish Set комплект лак за нокти за деца 5x5 мл. е произведен от Martinelia и се предлага от NOTINO.bg на цена 11.40 лв.

Martinelia Shimmer Wings Nail Polish Set, 5x5 мл. , Комплекти за деца за деца, Забавлението на първо място. Продуктът Martinelia Shimmer Wings Nail Polish Set е забавен, има закачлив дизайн и позволява на децата ви за малко да се почувстват като големи. Характеристики: за отстраняване не е необходим класически лакочистител за нокти лесно се измива с вода за малки кокони забавен детски дизайн Начин на употреба: Нанесете лака с помощта на четчицата на предварително почистени с лакочистител и обезмаслени нокти. За по-добър ефект нанесете 2 слоя.

Ефект: бляскав, Приказен мотив: Приказни герои, Тип комплекти: подаръчен комплект, Тип лак за нокти: отлепваща се, Цвят: зелен, розов, син

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Martinelia
Купи сега11.40 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK