Martinelia Starshine Shimmer Fragrance тоалетна вода с блясък за деца Purple 100 мл.

Купи сега15.10 лв.


Martinelia Starshine Shimmer Fragrance тоалетна вода с блясък за деца Purple 100 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Parfémy > Dětské parfémy > Toaletní vody в GeGa.bg. Martinelia Starshine Shimmer Fragrance тоалетна вода с блясък за деца Purple 100 мл. е произведен от Martinelia и се предлага от NOTINO.bg на цена 15.10 лв.

Martinelia Starshine Shimmer Fragrance, 100 мл. , Детски парфюми за деца, Нека очите на малката ви принцеса да заблестят. Тоалетната вода за деца Martinelia Starshine Shimmer Fragrance с любим приказен герой ще впечатли всяко момиченце с две неща – красивия флакон и приятния аромат. плодов аромат идея за подарък, който със сигурност ще донесе радост по мотиви от известен детски приказен филм съставките са щадящи към детската кожа игривият дизайн ще се впише идеално в интериора на детската стая

Вид аромат: Плодови, Интензивност: Лек, Приказен мотив: Приказни герои, Тип кожа: за всички типове кожа

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Martinelia
Купи сега15.10 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK