Martinelia Yummy The Sweetest Beauty Set подаръчен комплект (за деца )

Купи сега14.36 лв.16.90 лв.


Martinelia Yummy The Sweetest Beauty Set подаръчен комплект (за деца ), се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Matka a dítě > Dárkové sady > Sady pro děti в GeGa.bg. Martinelia Yummy The Sweetest Beauty Set подаръчен комплект (за деца ) е произведен от Martinelia и се предлага от NOTINO.bg на цена 14.36 лв.

Промоционална цена на Martinelia Yummy The Sweetest Beauty Set подаръчен комплект (за деца ) Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 2.54 лв., намален от 16.90 лв. на 14.36 лв.

Martinelia Yummy The Sweetest Beauty Set, Комплекти за деца за деца, Забавлението на първо място. Продуктът Martinelia Yummy The Sweetest Beauty Set е забавен, има закачлив дизайн и позволява на децата ви за малко да се почувстват като големи. Характеристики: изключително подходящ за подарък ще зарадва всяко момиченце с любим детски мотив за отстраняване не е необходим класически лакочистител за нокти гланц за устни Комплектът съдържа: 4 Ks 1 Ks

Вид продукт: Комплекти, Приказен мотив: Приказни герои, Тип комплекти: подаръчен комплект

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Martinelia
Купи сега14.36 лв.16.90 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK