Marvel Avengers Shower Gel почистващ душ гел за деца Organic Calendula and Chamomile extracts 500 мл.

Купи сега9.20 лв.


Marvel Avengers Shower Gel почистващ душ гел за деца Organic Calendula and Chamomile extracts 500 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Tělo > Pro děti > Mytí pokožky в GeGa.bg. Marvel Avengers Shower Gel почистващ душ гел за деца Organic Calendula and Chamomile extracts 500 мл. е произведен от Marvel и се предлага от NOTINO.bg на цена 9.20 лв.

Marvel Avengers Shower Gel, 500 мл. , Къпане на деца за деца, Детската кожа е много по-чувствителна и деликатна от кожата на възрастните, затова е важно грижата за нея да е особено щадяща, дори и при почистването ѝ. Продуктът Marvel Avengers Shower Gel оставя деликатната кожа на бебето или детето ви перфектно чиста, без да предизвиква изсушаването ѝ. Отстранява от кожата на лицето и на цялото тяло всички замърсявания, като същевременно не нарушава защитната кожна бариера. Осигурете на детето си най-нежната грижа и усещане за абсолютен комфорт при миене. Характеристики: ухае приятно отмива нечистотиите хидратира и омекотява леко се изплаква не уврежда защитната бариера на кожата Начин на употреба: Нанесете върху мокра кожа и леко масажирайте. След това обилно изплакнете.

Консистенция: гел, Приказен мотив: Супергерои, Тип кожа: за всички типове кожа

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Marvel
Купи сега9.20 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK