Marvis Concentrated Mouthwash концентрирана вода за уста за свеж дъх Spearmint 120 мл.

Купи сега19.90 лв.20.20 лв.


Marvis Concentrated Mouthwash концентрирана вода за уста за свеж дъх Spearmint 120 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Zuby > Ústní vody a ústní spreje > Ústní vody в GeGa.bg. Marvis Concentrated Mouthwash концентрирана вода за уста за свеж дъх Spearmint 120 мл. е произведен от Marvis и се предлага от NOTINO.bg на цена 19.90 лв.

Промоционална цена на Marvis Concentrated Mouthwash концентрирана вода за уста за свеж дъх Spearmint 120 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 0.30 лв., намален от 20.20 лв. на 19.90 лв.

Marvis Concentrated Mouthwash, 120 мл. , Води за уста за мъже, Водата за уста Marvis Concentrated Mouthwash не само освежава дъха ви, но едновременно се бори срещу зъбната плака и помага за опазване здравето на венците и зъбите. Характеристики: бори се срещу възникване на зъбен кариес защита от зъбния налеп осигурява свеж дъх Начин на употреба: След почистване на зъбите изплакнете с водата за уста за времето, посочено на опаковката и после изплюйте.

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Marvis
Купи сега19.90 лв.20.20 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK