Marvis Creamy Matcha Tea паста за зъби (лимитирана серия) Creamy Matcha Tea 75 мл.

Виж цената


Marvis Creamy Matcha Tea паста за зъби (лимитирана серия) Creamy Matcha Tea 75 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Zuby > Zubní pasty > Pro svěží dech в GeGa.bg. Marvis Creamy Matcha Tea паста за зъби (лимитирана серия) Creamy Matcha Tea 75 мл. е произведен от Marvis и се предлага от NOTINO.bg

Marvis Creamy Matcha Tea, 75 мл. , За цялостна защита унисекс, Пастата за зъби Marvis Creamy Matcha Tea предоставя комплектна грижа за устната кухина и венците. Почиства зъбите от зъбната плака и остатъците от храна и в същото време се грижи за венците и лигавицата на устната кухина. Характеристики: освежава дъха ограничава образуване на зъбна плака надеждно почиства зъбите предпазва от зъбен кариес Начин на употреба: Препоръчително е пастата да се ползва поне 2 пъти дневно, сутрин и вечер или и след всяко ядене. Нанесете достатъчно количество паста на четката за зъби и почиствайте зъбите поне за 2 минути.

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Marvis
Виж цената

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK