Mary Kay Satin Hands крем за ръце за всички видове кожа 85 гр.

Купи сега24.80 лв.30.90 лв.


Mary Kay Satin Hands крем за ръце за всички видове кожа 85 гр., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Tělo > Péče o ruce > Krémy na ruce в GeGa.bg. Mary Kay Satin Hands крем за ръце за всички видове кожа 85 гр. е произведен от MARY KAY и се предлага от NOTINO.bg на цена 24.80 лв.

Промоционална цена на Mary Kay Satin Hands крем за ръце  за всички видове кожа 85 гр. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 6.10 лв., намален от 30.90 лв. на 24.80 лв.

Mary Kay Satin Hands, 85 гр. , Кремове за ръце за жени, Поддържаните ръце са вашата визитка. За перфектно нежната им и хидратирана кожа ще се погрижи кремът Mary Kay Satin Hands . Осигурява на ръцете дълготрайно подхранване, омекотяване и защита от изсушаване, така че да останат красиви през целия ден. Характеристики: бързо се абсорбира предпазва кожата хидратира и подхранва кожата Състав: без парфюм Начин на употреба: Нанесете крема върху ръцете при необходимост и масажирайте докато не абсорбира.

Консистенция: крем, Тип кожа: за всички типове кожа

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: MARY KAY
Купи сега24.80 лв.30.90 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK