Mary Kay TimeWise лек крем за нормална към суха кожа SPF 30 48 гр.

Купи сега128.60 лв.151.30 лв.


Mary Kay TimeWise лек крем за нормална към суха кожа SPF 30 48 гр., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Pleť > Péče o pleť > Pleťové krémy в GeGa.bg. Mary Kay TimeWise лек крем за нормална към суха кожа SPF 30 48 гр. е произведен от MARY KAY и се предлага от NOTINO.bg на цена 128.60 лв.

Промоционална цена на Mary Kay TimeWise лек крем за нормална към суха кожа SPF 30 48 гр. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 22.70 лв., намален от 151.30 лв. на 128.60 лв.

Mary Kay TimeWise, 48 гр. , Кремове за лице за жени, Не искате да подценявате грижата за кожата на лицето си? Всеки ден използвайте крем за лице – той е основата на грижата за кожата на лицето, без който козметичната рутина не може да мине, без значение от типа кожа и специфичните нужди. Кремът за лице Mary Kay TimeWise подпомага естествените функции на кожата, поддържа я в баланс и с достатъчната хидратация допринася за цялостно по-здравия вид. Характеристики: намалява бръчките и предотвратява появята им интензивно хидратира придава на кожата свежест и сияние продуктът е некомедогенен Начин на употреба: Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето. Ползвайте редовно всяка сутрин.

Ефект: anti-age, Кога да се нанася: дневен, Консистенция: крем, Слънцезащита: със SPF, Тип кожа на лицето : нормална, суха

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: MARY KAY
Купи сега128.60 лв.151.30 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK