Mary Kay TimeWise маска за очи за всички типове кожа на лицето 11 гр.

Виж цената


Mary Kay TimeWise маска за очи за всички типове кожа на лицето 11 гр., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Pleť > Péče o oční okolí > Masky na oči в GeGa.bg. Mary Kay TimeWise маска за очи за всички типове кожа на лицето 11 гр. е произведен от MARY KAY и се предлага от NOTINO.bg

Mary Kay TimeWise, 11 гр. , Маски за околоочната зона за жени, Околоочният контур е много чувствителна зона, чиято кожа е изключително тънка и крехка, затова е и по-склонна към признаци на умора и стареене. Ето защо изисква специална грижа, чиято формула и консистенция са разработени специално за нуждите ѝ. Маската за очи Mary Kay TimeWise допълва страхотно любимия ви крем винаги, когато имате усещането, че обичайната грижа не е достатъчна за вашата околоочна зона. Маската подобрява качеството на кожата около очите и връща жизнения, свеж и отпочинал вид. Характеристики: намалява отоците и тъмните кръгове успокоява околоочната зона интензивно хидратира отстранява признаците на стрес и умора Начин на употреба: Нанесете малко количество от продукта върху почистената кожа около очите.

Ефект: против тъмни кръгове под очите, Хидратация, Тип кожа на лицето : за всеки тип кожа

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: MARY KAY
Виж цената

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK