MASIL 12 Scalp Spa почистващ балсам за здрава кожа на главата 4x15 мл.

Купи сега18.70 лв.22.00 лв.


MASIL 12 Scalp Spa почистващ балсам за здрава кожа на главата 4x15 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Vlasy > Šampony > Šampony в GeGa.bg. MASIL 12 Scalp Spa почистващ балсам за здрава кожа на главата 4x15 мл. е произведен от MASIL и се предлага от NOTINO.bg на цена 18.70 лв.

Промоционална цена на MASIL 12 Scalp Spa почистващ балсам за здрава кожа на главата 4x15 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 3.30 лв., намален от 22.00 лв. на 18.70 лв.

MASIL 12 Scalp Spa, 4x15 мл. , Пилинги за коса за жени, Дайте на косата си нещо повече под формата на специална грижа, докато я миете. Пилингът за коса MASIL 12 Scalp Spa гарантира наистина старателно почистване в дълбочина, благодарение на което косата ви ще бъде ревитализирана, по-сияйна и подготвена още по-добре да приеме следващата грижа. Характеристики: грижливо почиства косата от замърсяванията и себума освобождава от скалпа пърхота и мъртвите кожни клетки стимулира кожата на главата и дава усещане за свежест бори се с образуването на пърхот бори се с причините за сърбежа и сухотата на скалпа Начин на употреба: Нанесете малко количество върху скалпа и косата. Масажирайте нежно до образуване на пяна и изплакнете обилно. След това измийте косата с шампоан, както сте свикнали.

Активни вещества: масло от чаено дърво, ниацинамид, салицилова киселина, Ефект: детоксикация, почистване, успокояване, Хидратация, Тип коса: всички видове коса, Тип на скалпа: мазен скалп, пърхот, сух скалп, сърбящ скалп

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: MASIL
Купи сега18.70 лв.22.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK