Matis Officine Préparation Nettoyante мицеларна вода 125 мл.

Купи сега42.10 лв.


Matis Officine Préparation Nettoyante мицеларна вода 125 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Pleť > Odlíčení a čištění pleti > Micelární vody в GeGa.bg. Matis Officine Préparation Nettoyante мицеларна вода 125 мл. е произведен от Matis Officine и се предлага от NOTINO.bg на цена 42.10 лв.

Matis Officine Préparation Nettoyante, 125 мл. , Мицеларни води за жени, Мицеларната вода Matis Officine Préparation Nettoyante ви гарантира старателно отстраняване на грима само за няколко минути. Едновременно избавя вашата кожа от всекидневните нечистотии и мъртвите клетки на кожата. Характеристики: отстранява и издръжливия грим може да се ползва за отстраняване на грима от цялото лице, очите или устните подготвя кожата за нанасяне на продуктите за грижа регулира образуването на себум Начин на употреба: Нанесете достатъчно количество от продукта върху козметичен тампон и с леко изтриване отстранете грима и почистете кожата. Ползвайте сутрин и вечер или при необходимост.

Активни вещества: хиалуронова киселина, Тип кожа на лицето : за всеки тип кожа, мазна

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Matis Officine
Купи сега42.10 лв.



Може да харесате още:

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK