MATIS Paris Réponse Soleil Sun Protection Milk крем за тен за тяло SPF 30 200 мл.

Купи сега82.00 лв.


MATIS Paris Réponse Soleil Sun Protection Milk крем за тен за тяло SPF 30 200 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Tělo > Slunce > Ochrana proti slunečnímu záření в GeGa.bg. MATIS Paris Réponse Soleil Sun Protection Milk крем за тен за тяло SPF 30 200 мл. е произведен от MATIS Paris и се предлага от NOTINO.bg на цена 82.00 лв.

MATIS Paris Réponse Soleil Sun Protection Milk, 200 мл. , Защита от слънчевите лъчи за жени, Търсите продукт, който гарантира защита от изгаряния и други увреждания, причинени от слънцето както по кожата на лицето, така и по тази на тялото ви? Слънцезащитният продукт MATIS Paris Réponse Soleil Sun Protection Milk е правилният за вас, защото е подходящ за лице и тяло. Предлага надежден щит срещу UV лъчите и така ви помага да предотвратите не само изгарянето или появата на пигментни петна, но и намаляването на еластичността, загубата на колаген и другите прояви на стареене на кожата. Не на последно място намалява значително риска от рак на кожата. Характеристики: предпазва кожата от UVA и UVB лъчите лесно се разтрива и не оставя мазен филм подхранва кожата и се грижи за нея устойчив е на изтриване и докосване не оставя усещане за мазнота Начин на употреба: Прилагайте защитните продукти в достатъчно количество и многократно. Повторете няколко пъти дневно при необходимост. Не стойте на слънце твърде дълго, дори да сте ползвали средства за защита от слънчевите лъчи.

Ефект: предпазва от външните влияния, Консистенция: тоалетно мляко, Слънцезащитен фактор: висока защита (SPF 30 – SPF 50), Тип кожа: за всички типове кожа

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: MATIS Paris
Купи сега82.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK