Max Factor Masterpiece Nude Palette палитра от сенки за очи цвят 005 Cherry Nudes 6,5 гр.

Купи сега22.69 лв.26.70 лв.


Max Factor Masterpiece Nude Palette палитра от сенки за очи цвят 005 Cherry Nudes 6,5 гр., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Líčení > Oči > Oční stíny в GeGa.bg. Max Factor Masterpiece Nude Palette палитра от сенки за очи цвят 005 Cherry Nudes 6,5 гр. е произведен от Max Factor и се предлага от NOTINO.bg на цена 22.69 лв.

Промоционална цена на Max Factor Masterpiece Nude Palette палитра от сенки за очи цвят 005 Cherry Nudes 6,5 гр. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 4.01 лв., намален от 26.70 лв. на 22.69 лв.

Max Factor Masterpiece Nude Palette, 6, 5 гр. , Палитри за жени, Искате ли да направите погледа си по-изразителен, да дооформите очите и да подчертаете предимствата им? Палитрата с грим за очите Max Factor Masterpiece Nude Palette ви предоставя възможности за създаването на най-невероятните варианти на очния грим. Съдържа не един, а няколко броя пресовани сенки за очи, които взаимно се допълват идеално и следователно могат да се комбинират за създаването на различни типове грим – от деликатен дневен до изразителен вечерен. Текстурата на всички сенки гарантира равномерно цветно покритие, като ще ви бъде лесно не само да ги нанасяте, но и да ги втривате до преливане, без остри преходи между тях. Характеристики: добре комбиниращи се цветове създава естествен грим на очите Състав: апликатор Начин на употреба: Нанесете сенките на клепачите на очите с четка, пенен апликатор или възглавничките на пръстите.

Ефект: матов, перлен, Цвят: безцветен, винен, златен, кафяв

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Max Factor
Купи сега22.69 лв.26.70 лв.



Може да харесате още:

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK