Medavita Blondie Extra Cool Blonde маска за коса за студени руси нюанси 750 мл.

Купи сега61.50 лв.


Medavita Blondie Extra Cool Blonde маска за коса за студени руси нюанси 750 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Vlasy > Masky na vlasy > Masky na vlasy в GeGa.bg. Medavita Blondie Extra Cool Blonde маска за коса за студени руси нюанси 750 мл. е произведен от Medavita и се предлага от NOTINO.bg на цена 61.50 лв.

Medavita Blondie Extra Cool Blonde, 750 мл. , Маска за коса за жени, Маската за косаMedavita Blondie е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота. Характеристики: неутрализира жълтите нюанси в косата неутрализира оранжевите нюанси в косата регенерира косата по цялата й дължина придава на косата ослепителен блясък Начин на употреба: Оставете да престои за време, посочено на опаковката и после обилно изплакнете.

Активни вещества: витамин А, хиалуронова киселина, Ефект: Блясък и мекота, За лесно разресване, Неутрализиране на жълти тонове, Предотвратяване на цъфтежите, Хидратация, Тип коса: боядисана коса, руса и изрусявана коса, сива коса, Тип на скалпа: всички видове скалп

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Medavita
Купи сега61.50 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK