Medavita Blondie Sunset Blonde Enhancing Deep Mask дълбокопочистваща маска за топли руси нюанси на косата 500 мл.

Купи сега54.00 лв.


Medavita Blondie Sunset Blonde Enhancing Deep Mask дълбокопочистваща маска за топли руси нюанси на косата 500 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Vlasy > Masky na vlasy > Masky na vlasy в GeGa.bg. Medavita Blondie Sunset Blonde Enhancing Deep Mask дълбокопочистваща маска за топли руси нюанси на косата 500 мл. е произведен от Medavita и се предлага от NOTINO.bg на цена 54.00 лв.

Medavita Blondie Sunset Blonde Enhancing Deep Mask, 500 мл. , Маска за коса за жени, Маската за косаMedavita Blondie е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота. Начин на употреба: Оставете да престои за време, посочено на опаковката и после обилно изплакнете.

Активни вещества: витамин А, хиалуронова киселина, Ефект: Блясък и мекота, За лесно разресване, Защита на цветовете, Неутрализиране на жълти тонове, предпазва от външните влияния, ревитализация, регенерация, Хидратация, Начин На Употреба: Професионални бои за коса, Тип коса: боядисана коса, руса и изрусявана коса, Тип на скалпа: всички видове скалп

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Medavita
Купи сега54.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK