Medavita Blondie Sunset Blonde Enhancing Shampoo шампоан за руса коса за подчертаване на цвета на косата 1250 мл.

Купи сега63.24 лв.74.40 лв.


Medavita Blondie Sunset Blonde Enhancing Shampoo шампоан за руса коса за подчертаване на цвета на косата 1250 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Vlasy > Šampony > Šampony в GeGa.bg. Medavita Blondie Sunset Blonde Enhancing Shampoo шампоан за руса коса за подчертаване на цвета на косата 1250 мл. е произведен от Medavita и се предлага от NOTINO.bg на цена 63.24 лв.

Промоционална цена на Medavita Blondie Sunset Blonde Enhancing Shampoo шампоан за руса коса за подчертаване на цвета на косата 1250 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 11.16 лв., намален от 74.40 лв. на 63.24 лв.

Medavita Blondie Sunset Blonde Enhancing Shampoo, 1250 мл. , Тониращи шампоани за жени, Чудесен за временна лека корекция на естествения цвят на косата ви е тониращият шампоан Medavita Blondie Sunset Blonde Enhancing Shampoo. Временно придава на косата деликатен цветен нюанс и така можете да се наслаждавате на промяна в прическата без задължения. Освен това избавя косата от замърсяването и омазняването и ви помага да я подхраните. Оставя я копринено мека и подпомага блясъка ѝ, което още повече подчертава красотата на променения оттенък. Характеристики: освежава цвета на косата измива косата и кожата на главата регенерира и подхранва косата хидратира косата Начин на употреба: Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете. За оптимален завършващ ефект, продължете с грижа за косата от същата линия.

Активни вещества: витамин А, колаген, хиалуронова киселина, Ефект: детоксикация, Неутрализиране на жълти тонове, регенерация, Хидратация, Начин На Употреба: Професионални бои за коса, Тип коса: руса и изрусявана коса, Тип на скалпа: всички видове скалп, пърхот, Цветове бои за коса: рус

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Medavita
Купи сега63.24 лв.74.40 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK