Medavita Idol Vertigo Model Up Fluid продукт за стайлинг за къдрава коса 150 мл.

Купи сега99.20 лв.


Medavita Idol Vertigo Model Up Fluid продукт за стайлинг за къдрава коса 150 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Vlasy > Styling > Ostatní styling в GeGa.bg. Medavita Idol Vertigo Model Up Fluid продукт за стайлинг за къдрава коса 150 мл. е произведен от Medavita и се предлага от NOTINO.bg на цена 99.20 лв.

Medavita Idol Vertigo Model Up Fluid, 150 мл. , Други стилизиращи продукти за жени, Искате ли да придадете на прическата си нов размер и да я оформите според своите представи? Стилизиращият продукт Medavita Idol Vertigo Model Up Fluid ще ви помогне с тази задача. Позволява ви да подчертаете естествената структура на косата, дефинира я и придава желана форма, като по този начин създава стилизиране като от ръката на професионалист, но от комфорта на дома ви. Изпробвайте този стилизиращ продукт и го оставете да подчертае прическата ви и да я поддържа фиксирана за дълго време. Характеристики: улеснява стилизирането не слягва косата заглажда придава форма Начин на употреба: Нанесете върху влажна коса и после придайте желаната форма.

Тип коса: kъдрава коса и коса на вълни, Тип на скалпа: всички видове скалп, Трендове: Curly Girl метод

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Medavita
Купи сега99.20 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK