MEDIBLANC Dental Care White Time Set Комплект за дентална грижа (за искрящи бели зъби)

Купи сега36.29 лв.42.70 лв.


MEDIBLANC Dental Care White Time Set Комплект за дентална грижа (за искрящи бели зъби), се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Zuby > Zubní pasty > Bělicí pasty в GeGa.bg. MEDIBLANC Dental Care White Time Set Комплект за дентална грижа (за искрящи бели зъби) е произведен от MEDIBLANC и се предлага от NOTINO.bg на цена 36.29 лв.

Промоционална цена на MEDIBLANC Dental Care White Time Set Комплект за дентална грижа (за искрящи бели зъби) Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 6.41 лв., намален от 42.70 лв. на 36.29 лв.

MEDIBLANC Dental Care White Time Set, пасти за зъби за мъже, Пастата за зъби MEDIBLANC Dental Care White Time Set е предназначена за щадящо избелване на зъбите. Ефективно премахва нежеланата пигментация от зъбите и при редовна употреба ще ви възнагради с по-сияеща усмивка. Характеристики: избелва зъбите бори се против зъбен кариес и плака гарантира защита на зъбния емайл ревитализира и се грижи за венците освежава дъха Начин на употреба: Препоръчително е пастата да се ползва поне 2 пъти дневно, сутрин и вечер или и след всяко ядене.

Вид продукт: Комплекти, Ефект: избелване, Тип комплекти: подаръчен комплект

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: MEDIBLANC
Купи сега36.29 лв.42.70 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK