Melvita Eaux Florales Rose Ancienne овлажняващ лосион в спрей 200 мл.

Купи сега30.00 лв.


Melvita Eaux Florales Rose Ancienne овлажняващ лосион в спрей 200 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Pleť > Tonizace a zklidnění pleti > Pleťová tonika в GeGa.bg. Melvita Eaux Florales Rose Ancienne овлажняващ лосион в спрей 200 мл. е произведен от Melvita и се предлага от NOTINO.bg на цена 30.00 лв.

Melvita Eaux Florales Rose Ancienne, 200 мл. , Води за лице за жени, За незабавното освежаване, изглаждане или хидратация на кожата ще се погрижи спреят за лице Melvita Eaux Florales Rose Ancienne. Събужда кожата ви по всяко време през деня и осигурява приятно чувство на свежест – все едно тъкмо излизате от душа. Характеристики: хидратира и подхранва кожата на лицето оставя кожата фина, свежа и сияеща незабавно успокоява кожата помага за предотвратяване на дехидратацията на кожата Начин на употреба: Напръскайте необходимото количество продукт върху лицето. Използвайте по всяко време през деня.

Ефект: успокояване, Хидратация, Тип кожа на лицето : за всеки тип кожа

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Melvita
Купи сега30.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK