Менструални бикини Flux Hi-Waist за слаба менструация

Купи сега68.39 лв.71.99 лв.


Менструални бикини Flux Hi-Waist за слаба менструация, се намира в категория Мода - Dámské > Kalhotky a podprsenky > Kalhotky M > menstruační в GeGa.bg. Менструални бикини Flux Hi-Waist за слаба менструация е произведен от FLUX Undies и се предлага от Astratex.bg на цена 68.39 лв.

Промоционална цена на Менструални бикини Flux Hi-Waist за слаба менструация Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 3.60 лв., намален от 71.99 лв. на 68.39 лв.

Искате ли да знаете как работят менструалните бикини?
Менструалните бикини Flux Hi-Waist са за дните с по-слаба до средна менструация. Бикините са от гладък микрофибър и дишащи мрежести панели отстрани. Специалната кройка с попиваща четирипластова превръзка не пропуска течността, предотвратява размножаването на бактериите и неприятната миризма. За слаба до следно силна менструация Абсорбиращата способност съответства на два тампона Плоски шевове Подсилена стелка Комбинация от материи отпред и отзадБез синтетични аромати, без парабени. Щадящи природата. Естествено антибактериални.

Предлага се от Astratex.bg
Производител: FLUX Undies
Купи сега68.39 лв.71.99 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK