Менструални бикини Flux Hipster за средна менструация

Купи сега46.54 лв.48.99 лв.


Менструални бикини Flux Hipster за средна менструация, се намира в категория Мода - Dámské > Kalhotky a podprsenky > Kalhotky M > menstruační в GeGa.bg. Менструални бикини Flux Hipster за средна менструация е произведен от FLUX Undies и се предлага от Astratex.bg на цена 46.54 лв.

Промоционална цена на Менструални бикини Flux Hipster за средна менструация Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 2.45 лв., намален от 48.99 лв. на 46.54 лв.

Как работят менструалните бикини?
Менструални бикини Flux Hipster от органичен памук за комфорт по време на Вашите дни. Специалната кройка с попиваща четирипластова част не пропуска течността, предотвратява размножаването на бактериите и появата на неприятна миризма. Подходящи и за пищни форми Рециклирана материя Органичен памук За слаба до следно силна менструация Абсорбиращата способност съответства на три тампона "Коланът е с еластично подсилване" Предната и задната страна са гладкиМожете да носите бикините като допълнителна защита към други средства.

Предлага се от Astratex.bg
Производител: FLUX Undies
Купи сега46.54 лв.48.99 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK