Менструални боксерки Bodylok Bamboo за силна менструация

Купи сега42.74 лв.44.99 лв.


Менструални боксерки Bodylok Bamboo за силна менструация, се намира в категория Мода - Dámské > Kalhotky a podprsenky > Kalhotky M > menstruační в GeGa.bg. Менструални боксерки Bodylok Bamboo за силна менструация е произведен от Bodylok и се предлага от Astratex.bg на цена 42.74 лв.

Промоционална цена на Менструални боксерки Bodylok Bamboo за силна менструация Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 2.25 лв., намален от 44.99 лв. на 42.74 лв.

Как работят менструалните бикини?

Менструалните боксерки Bodylok Bamboo се грижат на нощния комфорт през Вашите дни. Удобната кройка никъде не се впива, мекото памучно трико е щадящо за кожата. Попиващата част отпред и отзад стига чак до колана и предотвратява протичането в легнало положение. Подходящи и за пищни форми Рециклирана материя За силна менструация Плоски шевове Подсилена стелка Предната и задната страна са гладки Вертикални шевове отпред и отзад Сертификат за качество и безвредност Oeko-Tex® Standard 100Можете да използвате боксерките като допълнителна защита към други средства.

Предлага се от Astratex.bg
Производител: Bodylok
Купи сега42.74 лв.44.99 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK