Mepal EasyClip Set комплект купички боя Nordic Black

Купи сега49.55 лв.58.30 лв.


Mepal EasyClip Set комплект купички боя Nordic Black, се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Tělo > Doplňky > Fitness vybavení в GeGa.bg. Mepal EasyClip Set комплект купички боя Nordic Black е произведен от MEPAL и се предлага от NOTINO.bg на цена 49.55 лв.

Промоционална цена на Mepal EasyClip Set комплект купички боя Nordic Black Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 8.75 лв., намален от 58.30 лв. на 49.55 лв.

Mepal EasyClip Set, Фитнес оборудване за мъже, Нека любимата ви храна бъде винаги с вас, където и да сте. Кутията Mepal EasyClip Set е практичен съд, който е добре винаги да ви е под ръка. Пригответе в нея любимата си храна и внезапният глад няма да има никакъв шанс. Характеристики: може да се използва за замразяване на храни подходящo за микровълнова фурна подходящo за миялна машина подходящo за пътуване Комплектът съдържа: EasyClip 450 мл. EasyClip 450 мл. EasyClip 1000 мл.

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: MEPAL
Купи сега49.55 лв.58.30 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK