Merci Handy Nourishing Lip Balm подхранващ балсам за устни 10 гр.

Купи сега19.92 лв.24.90 лв.


Merci Handy Nourishing Lip Balm подхранващ балсам за устни 10 гр., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Líčení > Rty > Balzámy na rty в GeGa.bg. Merci Handy Nourishing Lip Balm подхранващ балсам за устни 10 гр. е произведен от Merci Handy и се предлага от NOTINO.bg на цена 19.92 лв.

Промоционална цена на Merci Handy Nourishing Lip Balm подхранващ балсам за устни 10 гр. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 4.98 лв., намален от 24.90 лв. на 19.92 лв.

Merci Handy Nourishing Lip Balm, 10 гр. , балсами за устни за жени, Деликатната кожа на устните ежедневно е изложена на различни натоварвания – от честия контакт с храна до неблагоприятни метеорологични условия. Ето защо заслужава специална грижа. Тониращият балсам за устни Merci Handy Nourishing Lip Balm обаче полага не само ежедневната грижа, подходяща за чувствителната кожа на устните ви, но и ги тонира леко. Подчертава устните и естествената им красота с цветен оттенък и атрактивен блестящ завършек. Едновременно с това им осигурява всичко, от което имат нужда, за да останат хидратирани, меки и защитени от изсушаване и напукване. Характеристики: придава ефект на по-пълни устни намалява появата на дребни бръчки избавя устните от мъртвите клетки Начин на употреба: Нанесете малко количество върху чистите устни и около тях и оставете да абсорбира.

Активни вещества: бамбуково масло, Слънцезащита: без SPF

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Merci Handy
Купи сега19.92 лв.24.90 лв.



Може да харесате още:

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK