Meridol Gum Protection паста за зъби подпомага възстановяването на раздразнени венци 20 мл.

Купи сега4.16 лв.4.90 лв.


Meridol Gum Protection паста за зъби подпомага възстановяването на раздразнени венци 20 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Zuby > Zubní pasty > Pro citlivé zuby в GeGa.bg. Meridol Gum Protection паста за зъби подпомага възстановяването на раздразнени венци 20 мл. е произведен от Meridol и се предлага от NOTINO.bg на цена 4.16 лв.

Промоционална цена на Meridol Gum Protection паста за зъби подпомага възстановяването на раздразнени венци 20 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 0.74 лв., намален от 4.90 лв. на 4.16 лв.

Meridol Gum Protection, 20 мл. , За цялостна защита унисекс, Пастата за зъби Meridol Gum Protection предоставя комплектна грижа за устната кухина и венците. Почиства зъбите от зъбната плака и остатъците от храна и в същото време се грижи за венците и лигавицата на устната кухина. Характеристики: надеждно почиства зъбите грижи се за венците поддържа свеж дъх Начин на употреба: Нанесете достатъчно количество паста на четката за зъби и почиствайте зъбите поне за 2 минути.

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Meridol
Купи сега4.16 лв.4.90 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK