Mesauda Milano Bare Harmony палитра от сенки за очи цвят 204 Delicious Rose 6x1 гр.

Купи сега49.00 лв.


Mesauda Milano Bare Harmony палитра от сенки за очи цвят 204 Delicious Rose 6x1 гр., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Líčení > Oči > Oční stíny в GeGa.bg. Mesauda Milano Bare Harmony палитра от сенки за очи цвят 204 Delicious Rose 6x1 гр. е произведен от Mesauda Milano и се предлага от NOTINO.bg на цена 49.00 лв.

Mesauda Milano Bare Harmony, 6x1 гр. , Палитри сенки за очи за жени, Палитрата за грим за очи Mesauda Milano Bare Harmony ви предоставя възможности за създаване на най-невероятните варианти на очния грим. Характеристики: лесно допълване на нюанса позволява разнообразно гримиране бляскав и матов ефект не се размива в гънките на клепача лесно се разнася за дневен и вечерен грим Състав: вегански продукт огледалце Начин на употреба: Нанесете сенките на клепачите на очите с четка, пенен апликатор или възглавничките на пръстите.

Ефект: матов, метален, с блестящи частици, Цвят: безцветен, златен, оранжев

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Mesauda Milano
Купи сега49.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK