Mesauda Milano Bronze Venus компактна бронзираща пудра цвят 101 Amber Light 10 гр.

Купи сега32.80 лв.41.00 лв.


Mesauda Milano Bronze Venus компактна бронзираща пудра цвят 101 Amber Light 10 гр., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Líčení > Tvář > Bronzery в GeGa.bg. Mesauda Milano Bronze Venus компактна бронзираща пудра цвят 101 Amber Light 10 гр. е произведен от Mesauda Milano и се предлага от NOTINO.bg на цена 32.80 лв.

Промоционална цена на Mesauda Milano Bronze Venus компактна бронзираща пудра цвят 101 Amber Light 10 гр. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 8.20 лв., намален от 41.00 лв. на 32.80 лв.

Mesauda Milano Bronze Venus, 10 гр. , Бронзанти за жени, Бронзантът Mesauda Milano Bronze Venus усъвършенства вида на лицето и придава лек ефект на тен. Характеристики: придава на кожата бронзов оттенък изглежда естествено на лицето напълно се слива с кожата и не прави зацапвания има матиращ ефект Състав: вегански продукт Начин на употреба: За външен вид със тен, нанесете в малко количество върху цялото лице. За дефиниране на лицето и изразяване на контурите нанесете по страните на челото, под лицевата кост, в долната част на брадичката и отстрани на носа.

Ефект: матов

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Mesauda Milano
Купи сега32.80 лв.41.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK