Mesauda Milano Skin Mate Blush кремообразен руж цвят Skips a Beat 8 гр.

Купи сега36.80 лв.46.00 лв.


Mesauda Milano Skin Mate Blush кремообразен руж цвят Skips a Beat 8 гр., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Líčení > Tvář > Tvářenky в GeGa.bg. Mesauda Milano Skin Mate Blush кремообразен руж цвят Skips a Beat 8 гр. е произведен от Mesauda Milano и се предлага от NOTINO.bg на цена 36.80 лв.

Промоционална цена на Mesauda Milano Skin Mate Blush кремообразен руж цвят Skips a Beat 8 гр. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 9.20 лв., намален от 46.00 лв. на 36.80 лв.

Mesauda Milano Skin Mate Blush, 8 гр. , Руж за жени, И вие ли имате слабост към продукти, които се справят с няколко задачи наведнъж? Значи ще бъдете впечатлени от мултифункционалния грим Mesauda Milano Skin Mate Blush. Защото той се грижи не само за цветното тониране и изразителност на устните, но и като руж подчертава естествената красота на бузите ви. Обгръща ги в деликатен цветен оттенък, за да придобият свеж, здрав вид, подобен на естествената руменина. Благодарение на своята мултифункционалност ще ви бъде невероятно полезен при пътуване и винаги, когато искате да спестите място в дамската чанта или козметичната чантичка. Красивото гримиране на устните и бузите никога не е било толкова лесно. Характеристики: има приятно фина, лека текстура придава на бузите здрав цвят лесно се използва чрез напластяване може да се увеличи интензивността на грима може да се нанася на повече пластове Начин на употреба: Нанесете с пръсти, четка или апликатор.

Цвят: червен

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Mesauda Milano
Купи сега36.80 лв.46.00 лв.



Може да харесате още:

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK