Milk Shake Integrity регенериращо и защитно масло за увредена коса и цъфтящи краища 50 мл.

Купи сега35.28 лв.44.10 лв.


Milk Shake Integrity регенериращо и защитно масло за увредена коса и цъфтящи краища 50 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Vlasy > Oleje na vlasy > Klasické vlasové oleje в GeGa.bg. Milk Shake Integrity регенериращо и защитно масло за увредена коса и цъфтящи краища 50 мл. е произведен от Milk Shake и се предлага от NOTINO.bg на цена 35.28 лв.

Промоционална цена на Milk Shake Integrity регенериращо и защитно масло за увредена коса и цъфтящи краища 50 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 8.82 лв., намален от 44.10 лв. на 35.28 лв.

Milk Shake Integrity, 50 мл. , Класически масла за коса за жени, Имате ли усещането, че косата ви има нужда от нещо повече, отколкото само грижата, предлагана от шампоана, балсама или маската? Класическото масло за коса Milk Shake Integrity обогатява невероятно рутината ви за грижа – осигурява на косата екстра доза подхранване, възстановява еластичността и цялостната подвижност, подпомага регенерацията и не на последно място се грижи за изглаждане на повърхността ѝ. Така резултатът е по-мека, по-нежна и здрава коса с по-малка склонност към нежелано начупване. Характеристики: възстановява увредената структура на косъма видимо регенерира и предпазва косата придава кадифена мекота на косата подхранва косата в дълбочина предотвратява цъфтенето на краищата придава блясък на косата Начин на употреба: Прилагайте върху влажна коса, предимно по дължината и краищата. Оформете косата както обикновено.

Вид масло: cмес масла, Големина на опаковката: опаковка за пътуване (до 100 мл), Ефект: Предотвратяване на цъфтежите, Проблем с косата: kъсаща се коса и цъфтящи краища, суха коса, увредена коса, Тип коса: всички видове коса, Тип на скалпа: всички видове скалп

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Milk Shake
Купи сега35.28 лв.44.10 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK