Milva Quinine Water целенасочена грижа против косопад в спрей 300 мл.

Купи сега9.00 лв.


Milva Quinine Water целенасочена грижа против косопад в спрей 300 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Health & Beauty > Personal Care > Hair Care > Hair Loss Concealers в GeGa.bg. Milva Quinine Water целенасочена грижа против косопад в спрей 300 мл. е произведен от Milva и се предлага от NOTINO.bg на цена 9.00 лв.

Milva Quinine Water, 300 мл. , Тоник и води за коса за жени, Копнеете за гъста, силна коса, но вместо това тя се къса или дори пада прекалено много? Без значение каква е причината за тези проблеми, грижата за коса Milva Quinine Water ще върне на прическата ви изгубената жизненост и здрав вид. Подпомага регенерацията на вече израсналата коса, но и растежа на новата – стимулира ефективно скалпа и активира дейността на космените фоликули. Грижи се за значителното укрепване на косата, която расте, и същевременно регулира падането на вече израсналата. При редовно нанасяне косата става по-силна, придобива кадифен блясък, цъфти по-малко и цялостното качество значително се подобрява. Радвайте се отново на красива и гъста коса. Характеристики: спира косопада активира дейността на корените на косата освежава скалпа ефикасно стимулира растежа на нова коса Начин на употреба: Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.

Ефект: Плътност и жизненост, стимулация на растежа, Тип коса: всички видове коса, Тип на скалпа: всички видове скалп

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Milva
Купи сега9.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK