Mini-U Detangler Fresh Apple спрей за по-лесно разресване на косата за деца 250 мл.

Купи сега9.60 лв.11.30 лв.


Mini-U Detangler Fresh Apple спрей за по-лесно разресване на косата за деца 250 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Vlasy > Pro děti > Pro snadné rozčesávání в GeGa.bg. Mini-U Detangler Fresh Apple спрей за по-лесно разресване на косата за деца 250 мл. е произведен от Mini-U и се предлага от NOTINO.bg на цена 9.60 лв.

Промоционална цена на Mini-U Detangler Fresh Apple спрей за по-лесно разресване на косата за деца 250 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 1.70 лв., намален от 11.30 лв. на 9.60 лв.

Mini-U Detangler Fresh Apple, 250 мл. , За лесно разресване за деца, Заради заплитането на косата процесът на разресване може да бъде изключително неприятен за малките деца. За щастие тук е продуктът Mini-U Detangler Fresh Apple, който веднага омекотява детската косичка, справя се със заплитането и гарантира лесно и безболезнено разресване без скубане. Така превръща плашещото преди задължение в приятна и забавна дейност, на която детето истински се радва. Формулата му, приспособена към специфичните детски нужди, осигурява на косата необходимата грижа, а благодарение на щадящите си съставки не предизвиква нежелано изсушаване и раздразнение. Характеристики: ухае приятно помага за лесното сресване и изглаждане на косата гарантира разресване без дърпане и чупене на косата след употреба косата е фина и мека не слепва косата Начин на употреба: Нанасяйте достатъчно количество на влажна коса и разпенете.

Ефект: Блясък и мекота, За лесно разресване, изглаждане на косата, Тип коса: всички видове коса, Тип на скалпа: всички видове скалп

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Mini-U
Купи сега9.60 лв.11.30 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK