Minions Travel Kit Комплект за дентална грижа 3y+(за деца )

Виж цената


Minions Travel Kit Комплект за дентална грижа 3y+(за деца ), се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Zuby > Zubní pasty > Pro kompletní ochranu в GeGa.bg. Minions Travel Kit Комплект за дентална грижа 3y+(за деца ) е произведен от Minions и се предлага от NOTINO.bg

Minions Travel Kit, Комплекти за деца за деца, Здравите и сияйно бели зъби са най-красиви. Козметичният комплект Minions Travel Kit ще ви осигури необходимата грижа за красиви зъби, с които ще ви се иска да се усмихвате непрекъснато. Характеристики: закачлив дизайн за деца леко и надеждно почиства зъбите удобно се държи в ръката освежава дъха почиства зъбите предотвратява възникване на зъбен кариес Комплектът съдържа: четка за зъби за деца с капачка за пътуване софт 1 бр. паста за зъби за деца с аромат на ягода 25 мл. Начин на употреба: Нанесете паста за зъби върху четката, навлажнете, почистете зъбите и устната кухина.

Вид продукт: Комплекти, Приказен мотив: Миньоните, Твърдост на космите: soft, Тип комплекти: малка опаковка

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Minions
Виж цената

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK