MIO Solar Power Body Scrub захарен скраб за тяло за мигновено озаряване 275 гр.

Виж цената


MIO Solar Power Body Scrub захарен скраб за тяло за мигновено озаряване 275 гр., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Tělo > Sprcha a koupel > Tělové peelingy в GeGa.bg. MIO Solar Power Body Scrub захарен скраб за тяло за мигновено озаряване 275 гр. е произведен от MIO и се предлага от NOTINO.bg

MIO Solar Power Body Scrub, 275 гр. , Пилинг за тяло за жени, Ексфолирането, или отстраняването на мъртви кожни клетки, е най-ефективният начин да се радвате на гладка кожа. С помощта на съдържащите се фини частички пилингът за тяло MIO Solar Power Body Scrub ексфолира кожата ви и така я избавя от замърсяванията и мъртвите кожни клетки. Осигурява цялостно изглаждане и по-бързо възстановяване, като подобрява и циркулацията на кръвта. След нанасянето му кожата е съвършено мека, озарена и подмладена. Характеристики: премахва мъртвите кожни клетки увеличава притока на кръв към кожата ревитализира кожата прави кожата фина и еластична Състав: вегански продукт Начин на употреба: Навлажнете кожата и масажирайте с леки кръгови движения. После обилно изплакнете.

Тип кожа: за всички типове кожа

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: MIO
Виж цената

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK